Wax

STRIP WAX

Het wordt meestal gebruikt voor het harsen van grotere gebieden zoals handen en voeten. Door de wax op de juiste temperatuur te verhitten, verandert de wax van structuur en wordt hij gemakkelijk op de huid aangebracht. In het geval van wax in cartridges worden ontharingsbakjes gebruikt, waarmee we wax en haren van een bepaald oppervlak verwijderen.

HOT WAX

De wax geeft een exfoliërend effect op je huid doordat het tegelijkertijd de dode oppervlaktelaag verwijdert. De was wordt verwarmd en met houten spatels op het te ontharen gedeelte aangebracht, het koelt binnen enkele seconden af ​​en bedekt de haren. Voor deze behandeling worden geen strips gebruikt, maar wordt de wax zelf in de tegenovergestelde richting van de haargroei getrokken. Er zijn verschillende soorten hete was en het is erg belangrijk wie ze gebruikt en hoe. Het is geschikt voor alle delen van het lichaam, gezicht en intieme zone.

BRAZILIAN WAX

Braziliaanse ontharing verwijdert haar uit het intieme deel van het lichaam. Ontharen van intieme delen wordt een steeds populairdere manier van ontharen. Bij frequent en regelmatig ontharen worden de haren dunner en zachter en na verloop van tijd wordt ontharen minder pijnlijk. Een perfecte behandeling op zomerse dagen, maar ook het hele jaar door. Als je sterke haren hebt en het is moeilijk om ze onder controle te houden, en je bent moe van het scheren, dan is dit de juiste keuze voor jou.